Acum citesti
Trial Jam 9

Trial Jam 9


În data de 17 Septembrie Oradea intră din nou în centrul atenţiei a comunităţii de trial din România. De-a lungul anilor „marmelada” din Oradea a câștigat un renume bine meritat în ochii trialiştilor din ţară, dar şi din afară, datorită atmosferei familiale şi a nivelului de competiţie ridicat, astfel devenind cel mai popular eveniment de trial din România la ora actuală, care ajunge la a noua ediţie acum în 2011.




Anul acesta locaţia evenimentului s-a schimbat din nou, mutându-se în parcarea ERA Shopping Park, acesta fiind partenerul nostru principal, cu care sperăm să avem o colaborare cât mai înfloritoare pe viitor. Traseele sunt în continuă creştere sub mâna crew-ului „Oradea Power Team”, iar cum v-am obișnuit an de an și de această dată spectacolul şi provocările vor fi grantate la fiecare categorie.


Organizatorii aşteaptă mult mai mulţi spectatori şi participanţi decat în anii precedenți, mai ales din țară, dar și de peste hotare, oferindu-le și de această dată multe surprize, precum cazare gartuită  si produse oferite de sponsori şi parteneri  în valoare de peste 1000 de euro!


Vă aşteptăm cu drag la Oradea pe 17 Septembrie  pentru o gustare de neuitat pe doua roţi – Trial Jam 9.


Informații complete pe biketrials.ro.


via BikeTrials


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − eight =