Acum citesti
Noul GT Gutterball 2012


GT este un alt producător mare ce a decis să joace în liga bicicletelor fixie. Modelul Gutterball a fost lansat în 2010, iar misiunea versiunii sezonului următor trebuie să ducă tradiția mai departe. Deci, ce vrea să ofere noul Gutterball? Un fixie foarte rapid, practic, pursit și cu un aspect pe măsură.

Cei de la GT au apelat la inserțiile portocalii, utilizate de altfel cu moderație la nivelul ghidonului, al spițelor și al șinelor șeii. Pentru a nu renunța la semnele distincte care departajează GT-ul de alte brand-uri, aceștia au păstrat forma basculei, care presupune îmbinarea țevilor superioare ale basculei cu țeava superioară a triunghiului frontal al cadrului. Construcția poartă denumirea de Triple Triangle și va ajuta bicicleta să fie mai rigidă și să sprinteze mai rapid.


Pentru frânări însă, va trebui să-ți dai singur strădania de a opri Gutterball-ul atunci când va fi nevoie, deoarece cei de la GT nu au instalat un sistem de frânare pe bicicletă. Prețul va fi de aproximativ 650 de euro.


via GT


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − one =