Acum citesti
Trek Sawyer 2012 – 29er cu stil


Trek Sawyer reprezintă o alternativă demnă de luat în seamă la mountainbike-urile cu roți de 29 de inci. Unii ar putea fi dezamăgiți de lipsa unei furci cu amortizor, însă Sawyer compensează la multe alte capitole, reușind să-ți distribuie atenția în cu totul alte direcții.

În primul rând, este vorba de cadru. Realizat old school din CrMo, formele acestuia nu aduc cu nimic din industrie, imprimând modelului un aer original. Furca este de asemenea realizată din CrMo (CroMoly). Echiparea, deși nu tinde spre top-level, va asigura performanțe bune pe traseu. Dar ce trasee poți aborda cu noul Sawyer? Cei de la Trek le recomandă atât pe cele recreaționale cât și pe cele de off road ușor. Noi am putea adăuga pe listă chiar și traseele de competiții, care nu presupun coborâri dificile, unde ai putea avea nevoie de o furcă cu amortizor.


Frânele provin de la Avid, modelul de bază Elixir 1, iar sistemul de transmisie de la Sram. Acesta conține un schimbător de pinioane Sram X7, un schimbător de foi Sram X5, un angrenaj Truvativ S1000 cu trei foi și o casetă cu 10 pinioane de la Shimano.


Informații suplimentare poți afla pe trekbikes.com.


via Trek


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 2 =