Acum citesti
Noul e-bike Grace One City


Producatorul de biciclete electrice Grace isi extinde gama odata cu noul model One City. Cu un aspect mult mai placut decat cel al modelului Pro, One City are alura unui mountainbike, insa este dedicat exclusiv orasului.


Cadrul din aluminiu este construit cu bare supradimensionate, iar daca tot vorbim de un over size urias, te invitam sa te arunci un ochi asupra tijei de sa pentru a-i admira dimensiunile mai mult decat generoase. Bicicleta electrica One City este oferita in trei versiuni de echipare : Basic, Plus si Lux Edition. Diferentierea intre aceste modele se face la nivel de componente. Daca modelul Basic este echipat spre exemplu cu un angrenja Truvativ Firex Single si cu un set de frane Magura Julie, modelul Lux Edition beneficiaza de un angrenaj Truvativ Noir Single, schimbatoare Sram X.0 si frane Magura Marta SL.



Toate modelele de mai sus sunt oferite cu discuri de 203 mm, indiferent de sistemul de franare cu care sunt echipate. Probabil te intrebi de ce sunt necesare aceste discuri mari. Pentru ca partea interesanta de abia acum urmeaza. Pentru modelul City One poti opta intre trei motoare diferite : Grace 250, 500 si 1200. Daca primele doua modele mai au o oarecare legatura cu bicicletele electrice, modelul echipat cu motor Grace 1200 se incadreaza deja in clasa E-Motorbike si beneficiaza pina si de stop de frana.


In orice caz, modelul Grace 500 pare alegerea ideala, deoarece te poate propulsa pina la o viteza de 45 km/h. In ceea ce priveste greutatea bicicletei, trebuie sa te astepti la o valoare pe peste 25 de kg. Pretul lui Grace One City este de 3.899 euro fara taxele de expediere.


Alte detalii pe grace.de.


via | Grace


Vezi Comentariu (1)
  • Tigania aia la roata spate cu saibele alea una peste alta care sustin etrierul mi se pare nedemna chiar si pt un dhs dar pentru o bicicleta de 4000e !!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × five =