Acum citesti
Noua gamă Campagnolo TT


Grupul de componente Campagnolo TT este acum complet: i s-a alăturat un angrenaj cu foi mai mari despre care producătorul italian declară că este la fel de rigid ca modelele de top (Super Record, Record sau Chorus).



Campagnolo TT va fi dedicat iubitorilor de time trial și triatlon. Doritorii pot opta între o casetă cu 10 sau cu 11 pinioane și implicit pentru o manetă de schimbător care să facă față respectivului număr de pinioane. Greutatea unei perechi de manete va fi de 167 de grame, atât pentru 10 cât și pentru 11 pinioane și de 155 de grame pentru versiunea din carbon.


Frânele sunt de asemenea noi și vin sub formă de U-brake (poate că ești familiarizat cu termenul de la bicicletele BMX). Vor exista două versiuni, cu tragere centrală și cu tragere laterală, iar greutatea acestora va fi între 161 și 178 de grame. Manetele de frână vor fi disponibile cu levier de aluminiu sau de carbon, acestea din urmă cântărind doar 85 de grame.


Angrenajul va avea brațele realizate din carbon și va fi dotat cu două foi, cea mică numărând 42 de dinți respectiv cea mare 55 de dinți.


Alte detalii despre noua gamă Campagnolo TT pe campagnolo.com.


via Campagnolo


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight − 3 =