Acum citesti
Noua bicicletă de la Toyota

În cadrul Salonului Auto de la Tokyo, cei de la Toyota au prezentat o nouă bicicletă. Pentru că trend-ul le disctează marilor producători să facă valuri în acest segment, vorbim evident de o bicicletă urbană. Și mai evident decât atât, este faptul că vorbim de un e-bike. Poartă o denumire cel puțin bizară, PAS-WITH, dar sunt convins că proiectul va impresiona auditoriul japonez.

Lasând forma futuristă deoparte, micuții japonezi care au vizitat standul Toyota au apreciat faptul că bicicleta se poate conecta la un smartphone dar și la centrul Toyota Smart-Center, prin WLAN. Dacă mă gândesc mai bine, majoritatea termenilor și denumirilor pe care le-am amintit până la acest punct al articolului, cu greu și-ar fi găsit locul într-un text dedicat bicicletelor, să spunem, acum 5 ani. Dar cum japonezii au fost mereu în pas cu tehnologia, ba chiar au grăbit pasul de multe ori, presupunem că ei vor ridica trendul „E-” pe alte culmi.

Software-ul din Toyota Smart-Center îți permite momentan să găsești următoarea priză pentru a încărca acumulatorii e-bike-ului, să vezi cele mai apropiate centre de închiriat automobile sau să faci calcule exacte despre costurile pe care le generează micuța bicicletă. Proporționale și ele cu dimensiunea produsului, desigur.

via Toyota

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 4 =