Acum citesti
Nou de la On-One: Codeine, 29er

Ai în față primul full-suspension 29er construit de On-One. Este proiectat cu suspensii de 130/140mm, roți de 29 de inch, un chainstay scurt, suficient spațiu pentru anvelopele groase și fără schimbător de foi. Pentru că nu este nevoie de unul.

one_one_codeine_1

Încă de la început, producătorul a mizat pe un cadru rigid, eficient la pedalare, prin urmare scopul principal nu a fost să urmărească o greutate scăzută a bicicletei. Cu un amortizor Cane Creek Double Barell, greutatea cadrului construit din aluminiu 7005-T6 este de 3.17 kg.

one_one_codeine_2

Furca din dotarea bicicletei este un Rock Shox Pike, cu o cursă de 140mm, iar cursa cadrului este de 130mm. Unghiul seat tube-ului este de 74 de grade este poziționat pentru a ajuta la urcări, iar cel al head-tube-ului, de 67.5 grade, pentru stabilitate. Codeine este echipat cu un sistem de transmisie Sram X01 și nu este compatibil cu niciun schimbător de foi, această opțiune fiind exclusă de la bun început.

Bicicleta completă poate fi achiziționată pentru 2.499,99 Lire, iar cadrul pentru 799,99 Lire. Ținând cont de echipare și de potențial, greutatea totală de 13.6 kg este una bună.

Cât de potentă este noua bicicletă, poți vedea în filmul de mai jos:

via Codeine

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × two =