Acum citesti
Nou concept de mountain bike electric: Deer P1

Nemții de la ADP Engineering – DEER au prezentat recent P1, un nou pedelec pentru mountainbiking. Deocamdată, este vorba despre un prototip, însă produsul final, dacă va ajunge pe piață, va reprezenta o îmbunătățire în acest segment prin câteva trăsături-cheie.

deer_p1

Diferența majoră pe care P1 o reprezintă față de alte mountain bike-uri electrice o reprezintă cadrul în care este integrat complet atât motorul electric, cât și acumulatorul acestuia. Practic, motorul devine acum parte din structura cadrului și preia din sarcinile acestuia.

Motorul Brose va avea o putere de 250 de wați și va beneficia și de un senzor care va alege cuplul dezvoltat de acesta în funcție de dificultatea terenului. De asemenea, este cu circa 25% mai ușor ca și omologii săi proveniți de la alte mărci, cântărind circa 1,5 kilograme, ca urmare a folosirii unor materiale speciale și a compactării, pe cât posibil, a componentelor sale.

Ca standard de roți va folosi cele de 27.5 inch și va beneficia și de suspensii cu cursă de 140mm. Producătorul mai susține că a reușit să dea cadrului o geometrie similară mountain bike-urilor convenționale, de unde și agilitatea apropiată cu cea a acestora. Cu o autonomie proiectată de 80 de kilometri, Deer P1 se pare că va deveni disponibil de anul viitor, însă nu există nicio mențiune referitoare la preț.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − eleven =