Acum citesti
Noile Hope Race X2 2011


Noile frâne Hope Race X2 își propun să fie partenerul ideal al oricărui concurent în cursele de Cross Country. Iar pentru asta vin cu un mare atu: cântăresc doar 272 de grame cu disc de 160 de mm, devansând concurentul principal Sram XX cu 7 grame!



Dimensiunile acestora au fost reduse, inclusiv cele ale etrierului iar majoritatea componentelor noilor Race X2 sunt mai întâi proiectate pe computer apoi realizate CNC pentru a înlătura cu succes materialul în exces. Majoritatea șuruburilor sunt realizate din titan pentru reducerea greutății.


Cu toate că inginerii de la Hope au depus eforturi considerabile de a reduce foarte mult greutatea acestor frâne, acestea nu sunt atât de fragile precum te-ai putea gândi. Dovadă în acest sens este plaja mare de probe în care acestea își pot dovedi potențialul: poteci de pădure, enduro, cross country sau cross country race.


În versiunea cu disc de 140 de mm (strict pentru Cross Country) greutatea acestora pot scădea până la 261 de grame. Costul unei singure frâne este de 195 de euro, un set fiind destul de costisitor pentru buzunar. Dar foarte eficient pe traseu!


Informații complete pe hopetech.com.


via Hope



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four − 4 =