Acum citesti
Noile frâne Hope Tech 3 X2

Dacă există un producător de frâne ale cărui produse să le achiziționez fără să stau pe gânduri, acela este Hope. Toate produsele sale sunt realizate CNC în Anglia, performanțele sunt uimitoare, iar prețul pe măsură. Însă performanțele nu prea lasă loc de comentarii. Noua versiune a modelului Tech 3 va avea un nou cilindru în interiorul manetei, capabil să genereze multă forță de frânare pentru orice etrier (cu 2 sau cu 4 cilindri) din gama Hope.

hope_tech_3_x2_2014

Mai mult, noile manete sunt acum compatibile cu schimbătoare din gamele Shimano sau Sram, însă funcția de flip-flop a dispărut odată cu această modificare. Distanța levierului față de ghidon poate fi acum reglată mai ușor ca niciodată, iar pe levier va exista un al doilea robinet care va controla Bite Point-ul, asemenea soluției propuse de Avid (Contact Pad In/Out), însă sub altă formă. Pistonul este mai bine protejat de praf, iar puterea de frânare a crescut cu 5% față de generația precedentă.

Hope Tech 3 X2 este de altfel și cea mai ușoară frână din seria Tech 3, aceasta fiind recomandată atât pentru Cross Country cât și pentru All Mountain. Versiunea X2 beneficiază de 2 pistoane în etrier, iar celelalte versiuni sunt disponibile cu 4 pistoane în etrier, fiind totodată mai grele. Greutatea unei frâne este de 340 de grame, iar prețul unui set, 360 de euro. Adică aproximativ 1 euro/gram.

via Hope

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 4 =