Acum citesti
Hope Road CL Centerlock sunt noile discuri de frână ușoare pentru șosea și gravel
Hope Road CL Centerlock

Hope anunță că în sfârșit au introdus discul cu prindere Centerlock în oferta lor pentru frânele pe disc pentru cursiere, oferind astfel mai multe opțiuni de customizare a bicicletelor moderne de șosea și gravel. Discurile de frână Hope din două piese, au fost de multă vreme preferate de rideri mulțumită nu doar performanțelor bune de răcire ci și datorită opțiunilor de culori pe care spiderul din aluminiu eloxat le oferă. Până acum toate discurile de frână erau cu prindere în 6 șuruburi.

Hope Road CL Centerlock
Hope Road CL Centerlock

Hope Road CL Centerock – discuri de frână din două piese

Întrucât Hope produce în fabrica proprie suportul din aluminiu al discului de frână, este suprinzător că abia acum au introdus opțiunea de fixare Centerlock. Suprinzător și pentru că butucii Hope RS4 cu prindere Centerlock al discului de frână, este disponibil pe piață încă din aprilie 2019.

Hope Road CL Centerlock
Hope Road CL Centerlock

Folosind aceeași suprafață rotundă de frânare din oțel, tăiată cu laser, călită și prelucrată cnc, ca discurile lor de frână „tradiționale” cu fixare în 6 șuruburi, noile discuri Road CL sunt fixate prin șuruburi de piesa centrală a discului. Aceasta este construită din aluminiu, prelucrată cnc și colorată prin procedura eloxării.

Hope Road CL Centerlock
Hope Road CL Centerlock

Hope Road CL specificații

Noile discuri de frână Hope Road CL sunt disponibile doar în varianta cu diametru de 160 mm și o greutate anunțată de 121 g, cu 6 grame mai mult decât echivalentul cu prindere în 6 șuruburi. Prețul anunțat este de 80 euro, iar culorile disponibile sunt negru, argintiu, roșu, albastru, mov și portocaliu. Se vor asorta astfel cu frânele Hope RX4 și butucii Hope RS4.

Hope Road CL Centerlock
Hope Road CL Centerlock
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − ten =