Acum citesti
Noile anvelope Michelin 2012


Denumirile au rămas aceleași ca și în sezonul anterior, însă cei de la Michelin s-au axat pe îmbunătățirea performanțelor modelelor Wild Grip’R, Race’R și Rock’R.



Astfel anvelopa Michelin Wild Grip’R va fi dedicată potecilor, va avea crampoanele mai mari, iar în zona centrală acestea vor fi apropiate pentru a spori viteza de rulare a anvelopei.


Wild Race’R este anvelopa dedicată segmentului Cross Country sau Maraton. Beneficiază de crampoane dispuse la 45 de grade, poziționare care conform celor de la Michelin sporește aderența dar și viteza de rulare. Anvelopa a fost optimizată pentru o aderență sporită în viraje dar și pe urcări.


Wild Rock’R este anvelope celor pasionați de traseele de munte. Carcasa beneficiază de un design agresiv, cu crampoane mari, oferind de asemenea aderență și stabilitate, indiferent de traseul montan abordat.



Toate cele trei modele vor fi disponibile în diverse dimensiuni. Cel mai ușor model Wild Grip’R cântărește 575 de grame în formatul 26 x 2.00 pe când cel mai greu cântărește nu mai puțin de 1.450 de grame în formatul 26 x 2.60. Wild Race’R vine cu o greutate minimă de 495 de grame în dimensiunea 26 x 2.00 și cu 735 de grame în dimensiunea 26 x 2.25. Această anvelopă poate fi achiziționată și pentru bicicletele 29er.


Ultimul dar nu cel din urmă este modelul Wild Rock’R cu o greutate de 715 grame pentru modelul 26 x 2.10 Tubeless. La capătul opus se află modelul Rock’R Descent în formatul 26 x 2.50 care cântărește 1.300 de grame.


Mai multe informații pe michelinbicycletire.com.


via Michelin Press


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × one =