Acum citesti
Noile biciclete 29er 2013 de la Cube

Concurența în segmentul 29er este mai acerba ca oricând, prin urmare cei de la Cube, care oricum au 10 astfel de modele în gamă, fac modificări hardtail-ului din carbon și lansează un nou full suspension pentru Cross Country în format mare.

Să vedem despre ce este vorba. Cube încearcă să ne convingă anul acesta cu noua sa geometrie, botezată Agile Ride Geometry. Cum oricine poate deduce la ce se referă denumirea, voi trece la mici detalii tehnice: înălțimea Bottom Bracket-ului și unghiul furcii sunt asemănătoare cu cele ale bicicletelor cu roți de 26 de inch. Poziționarea schimbătorului de foi este diferită, pentru a oferi un spațiu generos anvelopei și pentru a micșora din lungimea chainstay-ului (țevii inferioare a basculei). Cu toate aceste modificări, se presupune că noul hardtail 29er va oferi aceeași agilitate precum frații din gamă, cu roți mai mici.

Cube Elite Super HPC primește de asemenea un cadru din carbon mai ușor și mai rigid decât al generației anterioare și un ax Syntace X12 pentru prinderea roții spate. Cablurile vor fi trase bineînțeles prin cadru, așa cum se cuvine unei biciclete din acest segment de preț.

Trecând mai departe, Cube AMS 100 HPC Super 29 este noul full suspension 29er din gamă. Lăsând denumirea imposibil de lungă la o parte, bicicleta a fost creată pentru cursele de Cross Country sau marathon și oferă o cursă de amortizare de 100 mm. Cu un cadrul realizat integral din carbon, AMS 100 va cântări sub 10 kg și va fi echipată cu un grup de piese Sram XX.

via Cube

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + 4 =