Acum citesti
Noi anvelope serioase pentru enduro de la Michelin: Wild Enduro

Trebuie doar să te uiți mai atent la profilul acestor noi anvelope de la Michelin și vei înțelege imediat de ce am folosit termenul de „serioase”. Construcția este foarte agresivă, iar două dintre cele trei modele sunt de utilizat pentru roata de față, pentru cea de spate existând o singură variantă. Denumite Front Magi-X, Front Gum-X și Rear Gum-X, acestea au fost dezoltate în ultimii doi ani împreună cu rideri de top, precum Adrien Dailly, Jerome Clementz, Karim Armour sau Remy Absalon. Totodată, cei de la Michelin ne anunță că modelul Wild Rockr a fost înlocuit de noul Rockr 2 Enduro.

Noile anvelope vor fi disponibile doar în dimensiunea 27.5 inch și acoperă mai multe tipuri de traseu, de la trasee prin pădure până la trasee umede, dure, uscate sau nisipoase. Anvelopele de față sunt construite pentru a oferi o aderență maximă în viraje având crampoane laterale foarte mari dar și un confort sporit. În funcție de traseu, poți alege o versiune diferită de mix de gumă, iar compound-ul Magi-X2 este orientat către profesioniști, oferind aderență foarte mare la viteză, la frânare și la orice fel de lovitură pe care o poate încasa anvelopa pe un traseu dificil. Michelin precizează că acestea se vor face remarcate și în cazul temperaturilor scăzute.

Anvelopa de spate, cu compound-ul Gum-X3D, este gândită pentru a oferi o viteză de rulare bună dar și aderență sporită. carcasă este ranforsată suplimentar, pentru a putea rula la presiuni mai joase și pentru a face față loviturilor de pe traseu. Mai mult decât atât, această anvelopă este livrată cu Pinch Protection care reprezintă o ranforsare a talonului, eliminând astfel snake-bite-ul.

Detalii despre prețuri nu au fost momentan făcute publice.

via Michelin

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + 20 =