Acum citesti
Cursă de 170mm pentru noua tijă de șa e*Thirteen TRS+

e*Thirteen face primii pași pe un teritoriu relativ neexplorat, acela al tijelor de șa hidraulice cu o cursă mare. 170mm sunt o valoare impresionantă, mai ales că lungimea acesteia a rămas relativ compactă. Atât de compactă încât această nouă versiune are o lungime totală cu 8mm mai mică decât dropper-ul ce oferă o cursă de 150mm!

Cursă de 170mm: cât o furcă de enduro. 🙂

Noua tijă a fost reproiectată în interior, unele componente fiind mai compacte pentru a se păstra în limite decente.. Astfel, nici nu vei avea nevoie de mai mult spațiu în seat tube, putând fi utilizată cu succes pe cadre care spre exemplu sunt foarte mici sau au seat tube-ul curbat. Noua tijă are poziții fixe, la 170, 150, 120 sau 0mm.

Cele 3 poziții ale tijei.

Telecomanda se montează pe ghidon, în locul shifter-ului de foi sau lângă acesta, iar acționarea cablului se face cu un levier mai lung ce oferă o aderență adițională pe zona de contact cu degetul. Greutatea pentru diametrul de 30.9mm este de 691 de grame, nu tocmai ușoară însă acceptabilă pentru cursa oferită. Prețul de retail este însă foarte rezonabil, cei de la e*Thirteen stabilind un preț de 280$ pentru tijă.

Maneta concepută pentru montarea pe partea stângă a ghidonului.

via e*Thirteen

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + 5 =