Acum citesti
Noi anvelope Schwalbe: Hans Dampf, Rocket Ron și alte versiuni 27.5

Schwalbe a prezentat vineri noile anvelope pentru sezonul 2013. Este vorba de anvelopa Hans Dampf în versiunea Gravity, de noul Rocket Ron și de alte modele pentru roțile de 27.5 inch.

Hans Dampf Super Gravity se anunță a fi o anvelopă potrivită pentru bicicletele de downhill, oferind în schimb o greutate mai redusă și protecție suplimentară împotriva penelor de cauciuc. Astfel, anvelopa de All Mountain, va putea fi utilizată de acum înainte și pentru cele mai dificile dintre trasee, în versiunea cu cameră sau în cea tubeless.

Lui Rocket Ron i s-au adus modificări în ceea ce privește viteza de rulare. Pentru a purta cu mândrie numele în continuare, cei de la Schwalbe au declarat că noua anvelopă este acum cu 15% mai rapidă decât modelul precedent. Și aceasta va fi disponibilă în versiune cu cameră sau tubeless.

În ceea ce privește noua furtună anunțată pentru anul viitor, în segmentul roților de 27.5 inch (sau 650B), Schwalbe și-a pregătit minuțios strategia și va lansa următoarele anvelope în versiunea medie: Racing Ralph, Rocket Ron, Nobby Nic, Hans Dampf și Rapid Bob.

via Schwalbe

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + 10 =