Acum citesti
Niner, specialistul în biciclete 29er, prezintă noutățile 2014

noutati_eurobike

Niner este un producător dedicat bicicletelor 29er, iar asta îl scoate din mulțime dar îi oferă posibilitatea de a realiza biciclete excelent finisate și construite. Mai ales că gama este restrânsă, deci au suficient timp să se concentreze pentru a crea unele dintre cele mai bune biciclete 29er. Și cum americanii nu se dezmint, prezintă pentru 2014 câteva modele cât se poate de interesante.

Niner WFO 9

Cea mai importantă noutate a celor de la Niner este WFO 9, o bicicletă nou dezvoltată, pentru Enduro, cu suspensii de 150 mm. Producătorul susține că această bicicletă va face față cu brio și traseelor din Bikepark-uri sau celor de Freeride, fiind ajutată de suspensia CVA, foarte activă dar care oferă în același timp și foarte mult confort. Echiparea este desigur de top, cu un sistem de transmisie Sram X01, furcă Rock Shox Pike sau frâne Avid X9 Trail. Un ghidon de 780 de mm conectat la o pipă de 60 de mm sunt standard. Costul pentru cadru este de aproximativ 2.000$, dar cel mai probabil în Eruopa va ajunge la un preț dublu. Bicicleta completă poate fi achiziționată din Statele Unite ale Americii pentru 5.000$.

Niner Rip 9

niner_rip_9

Pe lista specialităților casei este marcat și modelul RIP 9, tot un full suspension, dedicat traseelor de All Mountain. Suspensiile lucrează în limita a 125 de mm, dar cadrul este optimizat pentru a lucra cu furci de până la 140 de mm. Greutatea cadrului este de 3 kg cu tot cu amortizor, în dimensiunea M.

Niner Air 9 Carbon

niner_air_9_carbon

Un alt superb exemplar este hardtail-ul Air 9 Carbon. Oferit într-o combinație de portocaliu cu alb, acesta va atrage cu siguranță privirile tuturor competitorilor de pe traseu. Cadrul este construit din carbon și este disponibil în 4 dimensiuni. Cântărește 1.15 kg în dimensiunea M și suportă o furcă de 100 de mm. Prețul estimat pentru Europa este de aproximativ 2.500 de euro (pentru cadru).

Vezi Comentarii (2)
  • Raman la Canyon…singurul neajuns la Canyon e ca trebuie sa astepti , si sa astepti … si sa mai astepti … m-am documentat mai bine de Niner de la un prieten care lucreaza la logistica la ei … cadrele sunt de cea mai buna calitate, dar dupa ce a citit si el postarea asta a zis ca e cea mai mare teapa posibila la ce preturi il vand….

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × five =