Acum citesti
Momsen și Morewood au creat o superbicicletă: VIPA

Când doi producători își unesc forțele pentru a crea un produs exclusivist, ne așteptăm la ce-i mai bun de pe piață. Și când acesști producători se numesc Momsen și Morewood, atunci spectacolul este garantat. Ai în față un full suspension, 29er, ce întrunește experiența celor doi producători într-o bicicletă completă pentru Cross Country și Maraton.

Cursa suspensiilor va fi de 80 de mm, iar amortizarea cât se poate de lineară cu protecție în capăt pentru Bottom Out, așa cum ține să menționeze designerul suspensiei, Patrick Morewood. Va fi foarte eficientă pe denivelări mici și va oferi o rigiditate de invidiat, așa cum era de așteptat.

Cadrul va beneficia de o prindere 142 x 12 mm pentru roata de spate, un bottom bracket de tip Press Fit și cabluri trase prin interior. Headtube-ul este conic, iar greutatea anunțată a cadrului din carbon este de 1.8 kg, fără amortizor.

Nu a fost menționată data lansării și nici prețul de achiziție.

Vezi Comentarii (3)
  • Normal ca are daca e echipata cu Sram XX1. Am vrea noi muritorii de rand macar angrenajul asta, ce sa mai zicem de bicicleta intreaga. Totusi sunt nedumerit de ce folosesc o furcu doar de 80 mm??

  • @ Narcyss, e o bicicleta de maraton, 80mm pe 29er e echivalentul a 100mm pe 26er. O suspensie mai scurta face bicicleta mai usoara si mai rigida.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 1 =