Acum citesti
Morewood Sukuma 2012

Morewood Sukuma nu este nicidecum o altă bicicletă pentru All Mountain. Este un full suspension special, dezvoltat timp de 1 an și construit cu multă pasiune. Calitatea cadrului, a sudurilor sau a paintwork-ului poate fi lesne observată chiar și din fotografii. Dar te asigur că impactul va fi și mai mare în momentul când această bicicletă se va afla în perimetrul privirii tale.

Probabil că nici nu ar trebui să ne mire prea mult prețul cadrului de 2.400$, ținând cont că vorbim de o bicicletă cu pedigree. Pe lângă cursa de 150 de mm, asigurată de un amortizor Fox RP23 și o furcă de la același producător, ai la dispoziție un bottom bracket de tip PressFit BB, care asigură o rigiditate foarte mare în acea zonă a cadrului, o suspensie de tip split-pivot, headtube conic, tijă de șa de carbon și ax Syntace X12 pentru roata din spate.

Nu sunt suficiente aceste specificații? Ok, continuăm: cablurile sunt trase prin interiorul cadrului, sudurile sunt perfect finisate, beneficiază de prindere ISCG05 pentru chainguide (deci poate fi folosit fără probleme și cu un angrenaj ce beneficiază de o singură foaie), iar geometria este după spusele producătorului, legendară. Adică perfect adaptată nevoilor tale.

Cadrul este disponibil atât în culoarea neagră cât și în cea albă. Detalii complete pe usa.morewoodbikes.com.

via Morewood

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 3 =