Acum citesti
Morewood Izimu în România


Întreaga gamă de biciclete Morewood pentru Cross Country, All mountain, Freeride și Downhill este disponibilă în România. Dintre toate modelele producătorului ne-am oprit asupra full suspension-ului Izimu, construit pentru a face față oricăror trasee de downhill.



Indiferent de traseele pe care dorești să le abordezi, Izimu te va purta în viteză pentru orice obstacol asta datorându-se atât construcției cadrului cât și echipării mai mult decât generoase. Iar dacă tot am adus vorba de cadru, să ne concentrăm câteva momente asupra specificațiilor: este construit manual în Africa de Sud de echipa de creație Morewood care proiectează, sudează, vopsește în câmp electrostatic și asamblează cele mai multe piese prin resurse proprii. Acest proces, de la concept până la produsul final se desfășoară într-un singur loc, fiind dealtfel unul dintre cele mai puternice argumente pentru unicitatea acestor biciclete.


O altă caracteristică importantă a cadrului Izimu este faptul că riderul poate seta singur geometria bicicletei. Astfel, acesta poate regla lungimea chainstay-ului, unghiul furcii dar și înălțimea Bottom Bracket-ului. Astfel, poți fi 100% sigur că vei utiliza setările corecte, indiferent de traseul pe care se desfășoară competiția.


Dotările sunt de top și perfect alese pentru probele extreme. Ai la dispoziție o furcă Rock Shox Boxxer RC cu o cursă de 200 mm, un amortizor spate Fox DHX RC2, anvelope Schwalbe Wicked Will TSC, un angrenaj Truvativ Holzfeller 1.1 cu o foaie de 38 de dinți și un set de frâne Formula The One FR în configurația cu disc de 203 mm pentru partea anterioară și 180 mm pentru partea posterioară.


Pentru că sunt mult mai multe informații de aflat despre noul Morewood Izimu dar și despre restul de modele din gamă, te invităm pe pagina importatorului, la adresa mondofdistribution.ro.


via Mondo F. Distribution


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × one =