Acum citesti
Moda Finale 2012

Deși numele cu iz italienesc tinde sa te inducă în eroare, Moda este o companie britanică, iar Finale este vârful lor de gamă în ceea ce privește cursierele.

Firma englezească se ocupă cu toate felurile de biciclete, de la cursiere la moutain bike-uri, și de la biciclete pentru navetă la cele pentru copii, așa că experiența este un ingredient-cheie al produselor sale. Mai mult, Moda folosește feedback-ul primit de la bicicliști de rând, dar și de la sportivii profesioniști, și îl convertește în îmbunătățiri care se observă în bicicletele gamei lor.

Moda Finale este vârful de gamă al cursierelor firmei englezești, iar cuvintele de ordine sunt performanță și eleganță. Finale este o bicicletă care arată bine, dar performanțele sale sunt și mai importante: este fabricată din carbon ultra high modulus, este echipată cu Sram Red, iar greutatea totală este de 6,8 kilograme. Prețul nu este unul tocmai permisiv, dar cele aproximativ 3.200 de lire sterline sunt un preț des întâlnit în această categorie de biciclete.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × five =