Acum citesti
Frâne Tune Kill Hill: 181 de grame

Îți mai amintești de frânele Brake Force One pe care le prezentam în trecut? În versiunea Tune Kill Hill, acestea cântăresc cu 24 de grame mai puțin, adică 181 de grame, fără disc.

Secretul constă în înlocuirea unor șuruburi ale frânei Brake Force One, cu unele realizate din titan de către Tune. În plus, plăcuțele de frână au fost dezvoltate special pentru acest model.

Funcționează fără rezervor pentru uleiul mineral, au un sistem inteligent de retractare al plăcuțelor după frânare iar manetele sunt gândite pentru acționarea cu un singur deget. Producția a început în primăvara acestui an și pot fi comandate în diverse magazine online din Germania (țara de origine a producătorului), pentru un cost de 899 de euro/bucata. Prețul include și discul de frână iar în cazul acestuia poți opta pentru un diametru de 160, 180 sau 203 mm.

via Tune

Vezi Comentariu (1)
  • Chiar as vrea sa-l cunosc pe omul care arunca 1800 EUR pe o pereche de frane. I-as spune acestui producator german ca Brembo, cel mai bun producator de frane din lume, care echipeaza atat motociclete de curse cat si masini, vinde perechea pentru motociclete, la jumatate de pret. Sa nu uitam ca franele moto sunt net superioare calitativ, din punct de vedere tehnic cat si al fiabilitatii. Nu sunt multi aia care nu le cunosc. Acesti producatori de weekend ar face bine sa ramana cu ele pana cand dau faliment. Bafta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 4 =