Acum citesti
Maxxis: noi anvelope de downhill și 26plus pentru 2018

Nu vom vedea la Maxxis pentru 2018 modele complet nou dezvoltate, însă vom beneficia de același design-uri care a condus compania sus de tot, în vârful producătorilor de anvelope pentru biciclete. Anvelopele din gama 26plus, împart aceeași platformă cu modelele 27plus, însă sunt dedicate bicicletelor cu roți de 26 de inch. Este un segment care aparent a rămas uitat, iar Maxxis a plusat aici cu modele care au o lățime de 2.8 inch. Astfel, anvelopa Minion DHF+ sau DHRII, pot fi achiziționate în formatul 26×2.8 inch. Desigur, acestea sunt disponibile și în dimensiunile 29×3.0 sau 27.5×2.8. Doar ce mă gândeam: 29×3.0?

Dimensiune de 26x.2.8 pentru DHF+ și chiar 27.5×3.80 pentru Minion FBR. Cadrul să permită, căci în rest, sunt binevenite.

HighRoller II+ va fi disponibil în dimensiunea 27.5, cu lățimi de 2.8 sau 3.0 inch, iar Ikon+, în dimensiunea 27.5×2.8, cu denumirea WT (Wide Trail), o anvelopă cu crampoane laterale mai mare care poate fi instalată pe o jantă mai lată.

Highroller II disponibil în 8 dimensiuni distincte.
Și un close-up asupra acestui model.

O altă noutate o reprezintă anvelopa pentru fatbike-uri, Moosetrack, care este disponibilă în dimensiunea 26×4.80 inch, presărată cu ținte metalice pentru o aderență desăvârșită pe teren alunecos, spre exemplu, pe gheață.

4.8 inch nu este considerat foarte lat de către iubitorii fat bike-urilor. Dar tot ce pot să vă spun este că această anvelopă este impresionantă. Cred că s-ar potrivi la fix și pe o motocicletă (recreațională).

Nu în ultimul rând, anvelopele de 29 de inch în formatul WildTrail sunt disponibile în mai multe game, precum Shorty, Minion DHR sau DHF.

Aggressor este disponibil în formatul WideTrail, 29×2.50 inch.
Și chiar pare foarte agresiv.
Rekon-ul vine de asemenea în format lat, în fotografie putând fi observat modelul 29x.2.60.
Yummy!
Forekaster, o anvelopă destul de agresivă pentru poteci.
Una cu recomandări bune. 🙂

Dacă ar fi să trag linie după ceea ce am văzut la standul Maxxis de la Eurobike, pot spune că multe design-uri grozave sunt acum disponibile mai pentru toate formatele și diametrele la care te-ai gândit. Mai mult decât atât, dacă ar fi să fac o medie a lățimilor anvelopelor, cea de 2.6 pare să fie the next best thing, care se va impune rapid, în special în comunitatea iubitorilor de all-mountain/enduro.

Importator Maxxis în România: KeroBike.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + ten =