Acum citesti
Încălțăminte nouă de la ION, protecții revizuite, mănuși noi și haine pentru vreme rea

Este destul de interesant cum ION a trecut în ultimii ani de la multicolor la mai mult understatement, dar chiar și așa, rămâne în continuare unul din brand-urile ÜberCool. Nu trebuie să fie neapărat foarte colorat ca să fie de calitate și funcțional, iar echipamentul pentru 2018 o confirmă.

Cea mai importantă lansare este reprezentată de noua încălțăminte ION Raid, pentru pedale flat, a 3a pereche care se alătură gamei ION. După cum îți poți da seama din fotografii, este un model casual, dar perfect funcțional atunci când vine vorba de aderența pe pedală: talpa este construită din materialul special botezat SunTraction_Rubber, recunoscut și pentru durabilitatea sa. În plus, călcâiul va fi mai bine ținut în loc datorită unei forme speciale, fiind astfel și mai confortabil de purtat. Dimensiunea variază de la 37 la 47.

Raid arată cel mai bine în variante cu gri și roșu.
Nu că varianta neagră ar fi prea rea.
Raid Amp, cei pe care i-am prezentat anul trecut.
Se face remarcați prin perforările laterale de unde apare logo-ul ION.
Rascal, pentru treburi și mai serioase.
Aici, în versiunea pe negru.

Genunchierele ION K-Pact cât și K-Sleeve au suferit modificări pentru a oferi mai mult confort. Spre exemplu, modelul K-Pact va păstra forma însă va fi dotat cu alte materiale, care crește semnificativ ventilația. Cele două prinderi de tip Velcro (cu arici) au fost păstrate, la fel ca zona de absorbție a șocurilor, denumită SAS-TEC, însă acestea nu se află doar în fața genunchiului ci și în ambele laterale ale acestuia, pentru o protecție completă. 3 culori sunt disponibile și 4 dimensiuni: S, M, L și XL.

Protecțiile laterale, 4 la număr, se pot vedea mult mai clar în această fotografie.

K-Sleeve, orientate mai mult către rider-ul de all-mountain sau enduro, sunt foarte flexibile, ușoare, oferă o respirabilitate mare și au un design minimalist. Design-ul ajută enorm când vine vorba de stocarea acestora, pentru că pot încăpea foarte facil într-un rucsac de mici dimensiuni. ION ne lasă să înțelegem că acestea sunt protecțiile pentru cei care caută un produs cât mai comod posibil, genul de protecție pe care ți-o fixezi și uiți de ea. Sunt disponibile în două culori, iar dimensiunile sunt similare cucele de la K-Pact, variind de la S la XL.

Mai lejere și mai aerisite este greu de crezut că există.
Iar de la spate se vede și mai bine.

Mănușile ION Gat sunt un produs nou dezvoltat, sunt foarte ușoare și sunt gândite pentru All-Mountain/Enduro și Freeride. Palma este construită din piele sintetică dintr-o singură bucată, așadar ION nu a lăsat niciun loc pentru cusături, pentru a crește confortul dar și aderența. Sunt compatibile și cu noile device-uri cu touchscreen, în acest sens, degetul arătător putând fi utilizat pentru operarea telefonului mobil. Sunt disponibile în 3 culori, cu dimensiuni de la XXS la XL.

Cu logo-ul Surfing Trail în câmpul vizual, cu siguranță o să te simți forță!
Versiunea mov închis.
Și cele negre.

Pantalonii Traze, cei pe care se poate să ți-i amintești din colecțiile de anul trecut, inspirați desigur din îmbrăcăminte de surfing, au primit pentru 2018 un nou material, 4way-Stretch. Acesta oferă confort, libertate totală de mișcare dar și o durabilitate mare. Pentru a nu avea probleme în a agăța pantalonii în șa, cum se întâmplă de regulă cu pantalonii mai largi, turul a fost tras un pic către partea superioară. Iar partea care suferă cel mai mult beneficiază acum de cusături triple, iar zonele de aerisire sunt croite cu laser, pentru eficiență maximă și pentru a nu deranja privitorul. Ai la dispoziție două buzunare unul cu protecție integrată pentru telefonul mobil, iar elementele reflectorizate te vor face vizibil noaptea. Disponibili în 4 culori distincte și dimensiuni ce variază de la S la XXL.

Vizual sunt aproape neschimbați, însă materialul este diferit.
Vedere de la spate.

Iar dacă-ți faci griji ceea ce o să porți la toamnă sau la primăvară, când sezonul ploios va fi în plină desfășurare, acum ai opțiunea unei jachete și a unor pantaloni dedicați, care sunt desigur waterproof cu membrană PU (10.000mm). Respirabilitatea celor două piese este mare, sunt foarte ușoare, iar partea de fixare pe corp este realizată cu elastic, pentru a rămâne în loc. Sunt disponibile în dimensiuni de la XS la XXL, așadar o varietate mare.

O singură culoare disponibilă pentru jachetă…
… la fel și pentru pantaloni.
Altele de pe la standul ION: șosete cu protecții integrate. Gotta love ‘em!
Un hanorac casual simpatic.
Varitate în ceea ce privește rucascurile.
După cum spuneam…
… există câte un model pentru orice necesitate.
Mănuși serioase de iarnă.

Importator ION în România: Surmont.

 

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × one =