Acum citesti
Marius Petrache și Georgian Popovici vor fi prezenți la CE de Marathon MTB

Weekend-ul acesta sunt programate Campionatele Europene de Marathon Mountain Bike ce se vor desfășura în Jablonné v Podještědí, localitate din Republica Cehă. Din partea României vor fi prezenți Marius Petrache și Georgian Popovici, ambii sportivi provenind de la echipa Felt-Sidi MTB Team.

Traseul cursei Campionatului rezervat categoriilor masculine elite și U23 are o lungime de 100 de kilometri, iar cursa efectivă se va desfășura duminică, startul având loc la ora locală 8.30. Începând cu vineri va avea loc Malevil Bike Weekend, un eveniment mai amplu care va include și o cursă de mountain bike pentru amatori și un concert.

Speranțele cele mai mari ale echipei României se leagă de Marius Petrache, care a câștigat Maratonul Medieval Mediaș, a fost cel mai bun sportiv român la Prima Evadare și tocmai s-a întors dintr-un cantonament de pregătire desfășurat la Breaza, în județul Prahova. Bucureșteanul spune că traseul i se potrivește, lucru care ar facilita o clasare cât mai bună. Nici Georgian Popovici nu este de neglijat, riderul având evoluții tot mai bune în ultimul timp.

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − fourteen =