Acum citesti
M55 The Beast

M55 Bikes au prezentat noua bicicleta electrica cu o denumire pe masura aspectului : The Beast. Pare ca te roaga s-o duci pe cele mai inalte culmi si sa cobori cele mai abrupte portiuni de munte? Total gresit! Este o bicicleta pentru Cross Country, desi nu arata. Este dotata cu suspensii Fox si cu frane de la Brembo!


Cadrul este realizat din aluminiu iar suspensiile promit o cursa de amortizare de 200 de mm pentru partea anterioara si de 172 mm pentru partea posterioare.


Motorul electric este suficient de puternic incat sa te propulseze cu o viteza maxima de 77 km/h. Cuplul maxim al motorului electric este de 104 Nm, o valoare remarcabila daca ne gandim ca este vorba despre o bicicleta. Greutatea bicicletei electrice de la M55 este de 33 de kg, asadar va necesita un efort considerabil s-o transporti dintr-un loc in altul, fara a pedala pe ea.


M55 declara : „Daca Batman nu era un personaj fictiv, cu siguranta ar fi avut o BESTIE in garaj!”. In orice caz, look-ul pare desprins mai degraba din MadMax, decat din Batman.


Afla detalii complete despre aceasta bicicleta electrica pe m55-bike.com.


via | M55


Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 3 =