Acum citesti
Land Rover Experience Elite

Experience Elite este modelul de vârf din gama de biciclete Land Rover. Producătorul britanic are o oarecare tradiție în ceea ce privește bicicletele de munte. Concepute inițial pentru a fi oferite ca accesorii pentru cumpărătorii automobilelor 4×4, gama acestora a fost diversificată iar acum sunt promovate ca produse separate.



Nu mai puțin de 9 modele pentru munte oferă producătorul britanic în acest moment, iar în gama acestuia putem regăsi și biciclete de oraș, de trekking, pliabile sau pentru copii.


Modelul de top din gama de biciclete pentru munte poartă denumirea de Experience Elite. Echiparea nu este însă top-level, ci se situează undeva în clasa de mijloc a bicicletelor. Componente precum schimbătorul de pinioane Shimano SLX sau furca Suntour Raidon sunt dovada în acest sens.


Frânele hidraulice pe disc provin de la Tektro, modelul Auriga Pro. Anvelopele sunt de calitate, aderența oferită de Continental Mountain King fiind una foarte bună. Beneficiază de 30 de viteze și poate fi comandată de la dealerii Land Rover în trei dimensiuni: 16, 18 și 20.


via Land Rover


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + 11 =