Acum citesti
Jamis țintește segmentul bicicletelor de ciclocros

După câteva victorii ale lui Tyler Wren în cursele de ciclocros folosind un prototip de carbon produs de Jamis, era de așteptat ca noua colecție de astfel de biciclete să fie lansată oficial. Acest lucru s-a întâmplat de curând, dar se pare că accentul cade pe cadrele din aluminiu în 2013.

Producătorul propune 3 modele pentru anul următor, toate cu cadrul din aluminiu 7005, dar două dintre acestea cu furcă de carbon. Jamis a reușit să ofere prin acest lucru o gamă pentru toate buzunarele, prețurile începând de la 850$ și ajungând până la 3.900$. Vârful de gamă este Jamis Nova Pro (foto sus) și este echipată cu Shimano Ultegra Di2, piese ale aceluiași producător din seria CX70 și frâne pe disc Avid BB7. Nu a fost divulgat nimic legat de posibilele modele de carbon, dar cel mai probabil scenariu este că Jamis încă așteaptă feedback din piață legat de oferta curentă.

Noi pentru 2013 sunt și Nova Race și Nova Sport, prima dintre ele având furca de carbon, pe când cealaltă fiind fabricată complet din aluminiu. Echiparea este mai modestă în aceste cazuri, cu Shimano Tiagra, respectiv Sora, dar Race stă bine în ceea ce privește frânele, având tot Avid BB7. Nu putem spune de același lucru privind Nova Sport, căreia i-au fost desemnate o pereche de frâne Tektro Lyra.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + 4 =