Acum citesti
Titan în ediție limitată: Lynskey Helix OS

Împătimiții bicicletelor de titan au încă un model după care să întoarcă privirile. Lynskey propune Helix OS, o cursieră ce va fi fabricată în doar 30 de exemplare și cu schema de culoare menită să se asorteze cu setul SRAM Red cu care este echipată.

David Linskey a decorat cele 30 de cursiere cu semnătura sa, dar acest aspect este cel mai puțin atractiv în comparație cu ce oferă Helix OS. Deloc ieftină, dar cu un preț pe măsura performanțelor, cei 6.899$ care reprezintă prețul îți vor asigura un cadru de titan asezonat cu o furcă de carbon Enve 2.0, headset Cane Creek, cockpit Zipp SL Service Course, roți Mavic Ksyrium Elite și setul SRAM Red. Pentru că este o ediție limitată, cadrele sunt croite după măsurile clienților, iar la cerere, furca și setul de roți pot fi schimbate precum în poza de mai sus unde bicicleta este echipată cu un set de roți Zipp.

Producătorul a ales ca și calități unice ale acestei biciclete culoare pe care i-a dat-o cadrului, făcută pentru a fi în ton cu setul celor de la SRAM, și grafica aceleiași componente principale, deși combinația roșu-negru este una des întâlnită în industria bicicletei. Cât privește grafica, poartă amprenta lui Lynskey, însă mai este ceva de mers până a putea fi numită cu adevărat reușită. Site-ul producătorului îți stă la dispoziție cu specificații complete despre Helix OS.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − eleven =