Acum citesti
Intense M9 FRO Renault


Pentru a nu-ți face iluzii inutile îți spun de la bun început: această ediție a modelului de downhill M9 FRO, nu este de vânzare. Este un model demo prin care producătorul își dovedește măiestria în ceea ce privește aspectul bicicletelor sale. Chiar și echiparea acestuia a fost aleasă diferit față de modelul de serie sau față de cel pe care concurează Josh Button sau Lars Peyer din SC Intense Team.



Prezentată în toamna anului trecut, această bicicletă marchează nu mai puțin de 18 ani de existență al modelului M pe piața bicicletelor de downhill. Fiind una dintre primele biciclete cu adevărat concepute pentru probele extreme, aceasta s-a impus în timp dobândindu-și notorietatea și respectul în rândul riderilor.


În echiparea lui M9 se pot observa frânele Elixir CR, furca Manitou Dorado, angrenajul Shimano Saint sau anvelopele Schwalbe Muddy Marry. Poți intra și tu în posesia unui cadru M9 FRO echipat cu un amortizor Fox RC4 pentru aproximativ 3.000 $, în culorile verde, alb, negru, albastru, maro, portocaliu, gri sau roșu.


Alte informații găsești pe intensecycles.com.


via Intense Cycles



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + eighteen =