Acum citesti
Votec VD: o nouă bicicletă de downhill a producătorului german

O bicicletă de downhill dezvoltată pornind de la una de enduro? Cei de la Votec au luat ca bază modelul VE, pentru Enduro și au pus pe roți noul VD, o bicicletă potentă de downhill, cu geometrie race, care ar urma să facă față oricărui traseu sau oricărei competiții, indiferent de dificultatea acesteia. În plus, noul VD chiar nu arată rău.

Aceasta rulează pe roți de 27.5 inch, are o furcă cu o cursă de 203mm, pe când posteriorul amortizează denivelările puternice în limita a 200mm. Bicicleta este mai lungă, pentru o mai bună stabilitate, asemenea top tube-ului, însă chainstay-ul este o idee mai scurt. Cu ajutorul unui Flip Chip, pe care deja îl cunoaștem de la mulți producători de top, geometria bicicletei poate fi modificată imediat: înălțimea angrenajului față de sol, unghiul headtube-ului și unghiul seat tube-ului au deci, două poziții. Ambele amortizoare sunt pe aer, atât furca Manitou Dorado cât și amortizorul metric RockShox Vivid Air, iar împreună cu acestea, bicicleta cântărește 14.9 kg, în dimensiunea M, fără pedale.

În echipare bicicletei regăsim un set de roți, un angrenaj și un chainguide, toate de la e-thirteen, anvelope Schwalbe Magic Mary Super Gravity, o transmisie Sram GX pentru downhill, cu 7 pinioane și frâne Magura MT5.

Trei dimensiuni de cadru vor fi disponibile (S, M și L), cu o singură echipare, adică cea amintită mai sus. Prețul de vânzare este de 3.200 de euro.

via Votec

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × five =