Acum citesti
Creme Cycles Holymoly


Creme Cycles se numără printre puținii producători care țin la aspectul clasic dar și la funcționalitatea bicicletelor produse. Este cazul modelului Holymoly care te va face să-i exclami numele atunci când o vei vedea pe stradă. Și cel mai probabil o vei face din două motive: în primul rând, se asemănă perfect cu biciclete produse în urmă cu 30-40 de ani, doar că este complet nouă. În al doilea rând este o prezență atât de rară, încât simpla apariție va întoarce priviri pe stradă (cel puțin privirile cunoscătorilor).



Poziția pe bicicletă este cât se poate de dreaptă și de confortabilă. Din acest considerent, Holymoly se vrea a fi partenerul ideal în oraș, indiferent de traseele străbătute sau de misiunile pe care le ai de îndeplinit zilnic.


Lanțul este complet mascat, șaua are un șezut din piele dar și arcuri pentru confort sporit iar ghidonul este foarte înalt și orientat către biciclist. Aripile cromate alături de far și stop, ambele rotunde, oferă un aer vintage, ce ne amintește de bicicletele olandeze. Iar cei de la Creme Cycles nu se feresc să recunoască faptul că acest model este inspirat din creațiile celor din Țările de Jos.


Holymoly este disponibil în două dimensiuni distincte, în versiunea pentru bărbați și pentru femei. Dar mai multe informații poți culege chiar tu de pe site-ul cremecycles.com.


via Creme Cycles


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + twelve =