Acum citesti
Inspired Skye ediție Danny MacAskill


Dacă te-ai întrebat vreodată pe ce bicicletă realizează Danny MacAskill toate trick-urile sau dacă ți-ai dorit una identică, acum ai ocazia s-o achiziționezi. Pentru că cei de la Inspired Cycles au lansat o bicicletă care se aseamănă perfect cu cea a starului de street trial din Scoția.



După mai bine de 18 luni de teste foarte intense, bicicleta este acum suficient de matură pentru a intra pe piață și pentru a face față concurenței din acest segment al sporturilor extreme.


Poți achiziționa fie bicicleta completă, fie cadrul, care va fi livrat cu furcă, cuvete și cheiță de șa. Iar vestea bună este că modelul Skye va fi disponibil în culoarea portocalie, asemenea bicicletei utilizate de Danny MacAskill. Roata din față este prinsă cu un ax gros, de 20 mm pe când cea de spate, utilizează un ax de 12 mm pentru prindere.

Bicicleta completă va fi dotată cu butuci Hope Pro 2 Evo, jante Atomlab Pimp, anvelope Maxxis Holy Roller în formatul 24 x 2.4, frâne Hope Tech 2 Trial cu discuri de 180 de mm și cu un angrenaj Truvativ Holzfeller cu brațe de 175 de mm.


Poți achiziționa cadrul pentru 1.490 de euro sau bicicleta completă pentru 2.600 de euro. Informații complete pe inspiredcycles.com.


via Inspired Cycles


Vezi Comentarii (5)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − nine =