Acum citesti
Tomograf pentru verificarea cadrelor la Canyon

Canyon face un pas mare în testarea rezistenței cadrelor și achiziționează un tomograf conectat la un computer, care urmează să ofere date precise despre structura de rezistență a acestora.

Conform producătorului, acest sistem de testare al cadrelor este momentan unic în lume și oferă o perspectivă nouă pentru dezvoltare, producție și calitatea produselor. Roman Arnold, fondator și manager general, a declarat că noile sisteme de testare le vor asigura celor de poziția de pinonieri în crearea și dezvoltarea cadrelor de bicicletă.

Tomograful realizează mai mult de 1.000 de fotografii, din diferite perspective, pentru a oferi date amănunțite despre structura de rezistență a cadrelor. Unde se poate compensa, producătorul va interveni și va rigidiza cadrul pentru a-i oferi o durată de viață mai lungă. De asemenea, producătorul poate afla care sunt zonele care nu necesită foarte mult material, reușind astfel să scadă din greutatea cadrului. Tomograful se află în sediul Canyon de la Koblenz, Germania și a fost pus în funcțiune de câteva săptămâni.

via Canyon

Vezi Comentarii (2)
  • high-tech nu gluma, intreb si eu, nu posed o bicla din carbon, cum se face la noi inspectia la o bicla dintr-un asemenea compozit ?..doar vizual?..stiu ca sunt fisuri vizibile doar cu metode asemanatoare cu cea de mai sus…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + three =