Acum citesti
Transmisie automată cu 7 viteze de la Winora/TranzX

Sistemele de transmisie pentru biciclete cunosc pași rapizi în dezvoltarea tehnologică. Winora în colaborare cu TranzX lansează un sistem de transmisie automată, cu 7 viteze, pentru bicicletele de oraș.

Sistemul este compus din trei componente de bază: butucul cu vitezele integrate, cablul de schimbător și o cutie care comandă automat, în funcție de cadența ta, când vine momentul schimbării vitezelor. Pe ghidon, ai montată o comandă prin care poți schimba vitezele manual, cu funcțiile de + (Plus) și – (Minus) sau automat, activând butonul pe care este marcată litera A.

Cutia montată deasupra bottom bracket-ului (pedalierului), conține 4 senzori de mișcare pentru cadență și un senzor de înclinație, care comunică transmisiei faptul că tu urci sau cobori.

Momentan există două biciclete Winora echipate cu acest sistem de transmisie automat, modelele C1 AGT și confort:expo AGT. Costul lui Winora C1 AGT este de 1.899 de euro.

Detalii pe winora-group.de/agt/ (în germană).

via Winora

Vezi Comentariu (1)
  • gadgeturi pentru snobi…incet, incet se pierde ideea de simplitate al angrenajului si rafinament in designul general..de greutate nu mai vorbim

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × one =