Acum citesti
Noul GripShift Sram 2×10


Sram a lucrat pe parcursul acestui an la un nou sistem GripShift 2×10. Acesta va putea fi utilizat împreună cu noile sisteme de transmisie 2×10, care conțin un agrenaj cu două foi și o casetă cu 10 pinioane. De asemenea, datorită creșterii popularității acestor manete de schimbătoare, Sram a făcut eforturi importante pentru a le asigura o funcționalitate fără cusur.



Noile manete GripShift au fost testate în sezonul care tocmai se încheie de cehul Jaroslav Kulhavy în cursele de Cross Country. Acesta s-a asigurat că schimbările se pot realiza impecabil, menționându-le celor de la Sram micile erori descoperite pe parcurs. Astfel, sistemul a putut fi îmbunătățit constant. Mai mult decât atât, Kulhaby a reușit să câștige titlul mondial la Cross Country.


Despre prețuri sau greutate nu există momentan nicio informație. Cert este că din primăvară vor fi disponibile pentru a fi achiziționate de către oricine preferă sistemul GripShift și beneficiază de o transmisie 2×10 de la Sram. Noul GripShift dorește să marcheze de asemenea 25 de ani de la lansarea Sram.


via Sram


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 1 =