Acum citesti
Specialized: trei ediții limitate noi în fiecare lună

Specialized a luat decizia de a produce câte trei ediții limitate ale unor modele de biciclete, în fiecare lună. Producția nu va depăși 400 de cadre la nivel global și vor fi oferite cu un aspect diferit dar și cu mai multă atenție la detalii. Sunt șanse să regăsești pe aceste biciclete și alte tehnologii pe care nu le întâlnești în mod curent pe bicicletele producătorului american.

Fiecare cadru ce face parte din ediția specială, va avea o plăcuță din aluminiu pe care va fi trecută seria cadrului cât și un mic certificat care atestă originalitatea modelului, alături de semnătura lui Mike Sinyard, responsabil pentru designul cadrelor.

Primele trei ediții speciale vor fi comercializate în luna mai 2013 și includ 16 modele din gamă.

Este vorba despre Ruby, o cursieră prin care Specialized aniversează 10 ani de producție ale bicicletelor pentru femei. Doar 125 de bucăți vor fi produse.

Un full suspension este de asemenea pe lista acestei luni: Specialized TLD StumpJumper EVO (ediție Troy Lee Designs), care va fi oferit atât în versiune 26er cât și 29er. 100 de bucăți din fiecare vor fi produse.

Ultimul pe listă este Specialized Nibali Tarmac SL4, fiind un tribut adus ciclistului italian Vincenzo Nibali. Seria va fi limitată la 300 de bucăți.

via Specialized

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × five =