Acum citesti
Smart integrează bicicletele în noul ForUs

Compania producătoare de autovehicule, Smart, subsidiară a gigantului Mercedes Benz, a prezentat luna aceasta un automobil electric conceput cu un portbagaj special gândit pentru a primi două biciclete. Denumit generic ForUs, Smart-ul va putea găzdui două persoane alături de bicicletele lor și va urmări conceptul de Park & Ride.

Asta presupune conducerea automobilului până la marginea orașului, parcarea acestuia și continuarea traseului până în centru, pe bicicletă. Metoda îl va scuti pe posesor de costurile de parcare sau taxele aferente pătrunderii în centrul orașului (spre exemplu, Londra). Metoda va funcționa cu siguranță în orașele în care parcarea este foarte scumpă (Amsterdam – 5 euro/oră).

În momentul în care bicicletele electrice sunt fixate în suportul din mica benă, acestea vor fi conectate automat la un sistem de încărcare al acumulatorilor, garantând utilizatorului că va putea fi susținut la pedalat în orice moment.

Smart ForUs a fost deja declarat cel mai mic Pick-up din lume, măsurând doar 3.55 m. Va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit, în luna ianuarie.

via Mercedes Benz

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + five =