Acum citesti
SantaCruz, prezent în România prin Extreme Riders Distribution

Cea mai bună veste de astăzi, așa-i? Renumitul brand SantaCruz este acum prezent în România, prin eforturile celor de la Extrem Riders Distribution.

SantaCruz își are rădăcinile în Statele Unite ale Americii, compania fiind fondată în 1993 de către Rob Roskopp, Mike Marquez și Rich Novak. Astăzi, este unul dintre cele mai cunoscute și mai respectabile brand-uri din lume. Ce-l face să fie atât de special? Nu este vorba doar de calitatea excepțională a bicicletelor, de suspensiile patentate VPP prezente pe bicicletele Full Suspension sau de spiritul mărcii. Mai este vorba și de faptul că entry-level este un termen care lipsește cu desăvârșire din lexiconul lor, fapt ce ar trebui să te pună pe gânduri.

Cât despre Extreme Riders, probabil i-ai asociat în decursul timpului cu mărci precum Marzocchi, Magura sau Specialized. Începând cu 2012, David Miu, reprezentat Extreme Riders, ne dezvăluie faptul că vor importa brand-uri de top, precum renumitele biciclete Schwinn, roți și componente Easton, căști Giro sau Bell și altele.

Date de contact, pe extremeriders.ro

via Extreme Riders Distribution

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × three =