Acum citesti
Santa Cruz V-10 ediție Greg Minaar pentru colecția ta de biciclete

Santa Cruz a anunțat în acest weekend lansarea unui Santa Cruz V-10 Carbon, ediție specială Greg Minnar (triplu Campion Mondial la Downhill). Bicicleta care chiar merită păstrată ca bibelou va fi fabricată în doar 25 de exemplare și va costa 11.000$.

Cu toate acestea vei avea la dispoziție cadrul din carbon în dimensiunile S, M, L și XL, iar greutatea acestuia, în medie, va fi de 3.6 kg cu tot cu amortizorul Fox RC4.

Cursa amortizorului spate poate fi ajustată de la 254 mm la 216 mm, aspectul va urma tema South Africa, va avea protecții pe cadru pentru furcă (astfel încât brațele superioare ale furcii să nu lovească cadrul), un link din carbon pentru creșterea rigidității, prindere direct mount pentru schimbătorul de pinioane, urechi cât și prinderi pentru disc din carbon.

În ceea ce privește echiparea, pe ediția aniversară a lui V-10 vei putea întâlni un set de cuvete și butuci Chris King, ghidon ENVE cu o lățime de 808 mm ediție specială Minaarbar cu numele acestuia la vedere, casetă cu 7 pinioane (11-19) conectată la un angrenaj Shimano Saint cu brațe de 165 mm și cu foaie de 36 și frâne Shimano Saint. Numărul de concurs este inclus în pachet!

via Santa Cruz

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 2 =