Acum citesti
Încălțămintea celor de la RadioShack: Northwave Extreme

Modelul de pantofi disponibil în unele culori de-a dreptul țipătoare al celor de la Northwave, Extreme, este alegerea privind încălțămintea sportivă a echipei profesioniste RadioShack Nissan Trek pentru anul acesta.

Pe lângă aspectul care poate fi sau nu pe placul tău, marele progres pe care această pereche de pantofi de ciclism îl marchează este o greutate mai mică mulțumită tălpii Ultralight Carbon care cântărește 60 de grame. Alte două avantaje sunt rigiditatea mare și faptul că talpa piciorului este mai apropiată de pedală. Legat de confort, producătorul afirmă că ventilația este foarte bună, iar piciorul stă comod în perechea Extreme.

Dar un avantaj decisiv al noilor pantofi de la Northwave este compatibilitatea cu un număr mare de pedale și sisteme de prindere. Modelul Extreme are două variante pentru șosea, una cu 3 bretele cu scai și una cu mecanism cu clichet în parte superioară a pantofului și o roată care tensionează cablul de nylon răspunzător cu securizarea părții din față a acestuia. Varianta pentru mountain bike se numește Extreme Tech (foto jos) și înglobează caracteristicile celei de-a doua versiuni pentru pantofii de șosea.

La parte cu neajunsuri putem menționa faptul că nu există o variantă dedicată femeilor, iar mărimile în care este disponibil modelul variază între 39 și 48.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × four =