Acum citesti
Strava introduce planuri de antrenament pentru utilizatorii săi

Câmpul virtual de luptă al cicliștilor plusează în materie de opțiuni oferite. De acum, Strava nu mai este doar o simplă aplicație unde îți poți înregistra și stoca performanțele și turele/antrenamentele realizate, căci compania din spatele acesteia a introdus o serie de planuri de pregătire, structurate în funcție de cât timp are la dispoziție fiecare utilizator pentru pedalat.

Momentan, plaja de scheme nu este foarte largă și se axează pe un singur obiectiv. În speță, dacă vrei să îți îmbunătățești timpii de urcare, ai la dispoziție mai multe planuri de antrenament structurate în jurul cățărărilor de diferite lungimi, a căror parcurgere e măsurată în timp, nu distanță.

strava_1

De asemenea, și cei care consideră că sprintul lor nu e suficient de puternic sau că necesită îmbunătățire se pot folosi de cele 3 planuri concepute pentru acest exercițiu. Toate cele 10 variante de antrenament acoperă un volum săptămânal de antrenament de la 5 la 12 ore petrecute pe bicicletă.

strava_2

Pentru a putea folosi aceste informații de antrenament, utilizatorii vor trebui să treacă la versiunea Strava Premium, care costă 59$/an. Detalii despre fiecare plan de pregătire nu există într-un mod detaliat, deci nu este posibilă o previzualizare, însă probabil că cei de la Strava se bazează pe faptul că programele au fost concepute de Carmichael Training Systems, o firmă care se ocupă cu antrenamentul sportiv, coordând eforturile a circa 10.000 de cicliști din întreaga lume. De asemenea, girul firmei se dovedește cu atât mai important cu cât firma aparține lui Chris Carmichael, fostul antrenor personal al lui Lance Armstrong, dar și al altor sportivi consacrați, precum înotătorul Glenn Edward Moses.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 2 =