Acum citesti
Scapin Anouk împacă bugetul cu stilul

O iterație inferioară a modelului de vârf Ivor, Anouk s-a dorit a fi, încă de la lansare, un model care să ofere mai mult confort decât superiorul său, cu penalizările de rigoare în materie de greutate și, poate, performanțe. Însă Scapin nu se dezice de caracterul italian care, cel puțin în materie de biciclete, se împletește cu eleganța, și îmbracă Anouk pentru 2015 într-un negru care încântă ochiul oricărui pasionat.

sca

Cât privește specificațiile tehnice, Anouk se bazează pe un cadru din carbonul unidrecțional T700 și T800 al companiei japoneze Toray care aprovizionează un număr respectabil de companii de biciclete cu acest nemetal, printre care Pinarello, Giant sau Scott. Pe de altă parte, ceea ce poate vor aprecia mulți pasionați de pedalat este faptul că Scapin oferă acest cadru echipat cu nenumărate seturi, astfel făcând bicicleta accesibilă pentru mai multe buzunare.

Echipările variază de la mai simplele, dar funcționalele seturi Shimano 105 și Campagnolo Veloce, până la performantele Shimano Dura-Ace Di2 sau SRAM Red 22, cuplate cu roți provenind de la Mavic sau Miche. Fiind un model cu un preț ceva mai coborât, producătorul a decis să îl ofere și în două variante cu ghidon drept, destinat celor care folosesc bicicleta ocazional pentru fitness sau doresc o bicicletă de oraș rapidă. În cazul acestora, echiparea este un mix de componente Shimano, majoritatea din gama non-series.

aca

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − fourteen =