Acum citesti
Sergiu Cioban încheie pe locul secund cursa Kosice–Miskolc

Rutierul Sergiu Cioban s-a clasat pe locul II în cursa Kosice-Miskolc, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, aducând primele puncte UCI pentru Tuşnad Cycling Team, singura echipă continentală din România.

Competiţia, aflată la prima ediţie, s-a desfăşurat pe un frig pătrunzător, cu minus 2 grade Celsius la plecarea din orașul slovac Kosice şi 3 timide grade cu plus, la sosire, în Miskolc (Ungaria). Încă de la începutul cursei, rutierul TCT Cioban Sergiu a fost în evadare, ocupând locul II la finalul competiţiei şi aducând primele 30 de puncte UCI pentru Tuşnad Cycling Team.

Restul cicliştilor de la Tuşnad Cycling Team au ocupat următoarele poziţii: Tanovitchii Nicolae 23; Cilip Arpad 45; Lukacs Arnold 54 (după ce a avut de trei ori pană de cauciuc); Lazar Nandor Csaba 55. Cursa a fost câştigată de Michal Kolar (Dukla Trencin-Trek), a treia poziţie fiind ocupată de Vitaly Popokov (ISD), protagonist de mai multe ori în Turul Ținutului Secuiesc.

Rutierii Tuşnad Cycling Team vor participa, în luna aprilie, la mai multe concursuri, în ţară şi străinătate. O parte a lotului participă în perioada 13-14 aprilie la o cursă în Donetsk (Ucraina) urmând ca apoi, aceeaşi rutieri, să se deplaseze la o competiţie care se desfăşoară la Adygeya (Rusia) între 17 şi 21 aprilie. Restul cicliştilor Tuşnad Cycling Team vor lua parte la cursa Banja Luka-Belgrad (Bosnia-Herțegovina/Serbia), programată în zilele de 21 şi 22 aprilie. De asemenea, echipa de juniori şi cadeţi a Tuşnad Cycling Team participă în zilele de 19 şi 21 aprilie la Cupa Federaţiei Române de Ciclism, desfășurată la Ploieşti.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × five =