Acum citesti
Vittoria pregătește câteva noutăți cu ocazia aniversării cu numărul 60

Povestea mărcii italienești de anvelope Vittoria începe undeva în 1953, în regiunea Bergamo, probabil puțini intuind amploarea pe care o va lua acest nume. Produsele regăsite sub tutela firmei includ cam tot ce are de-a face cu acea componentă care se montează pe roata bicicletei, de la anvelopele propriu-zise până la husele folosite la transportul acestora. Acum, când își sărbătorește cel de-al 60-lea an de existență, Vittoria pregătește câteva lucruri mai speciale, pe lângă produsele deja consacrate.

Timp de 60 de ani, Vittoria i-a servit pe câțiva dintre cei mai buni cicliști ai lumii, nume precum Francesco Moser, Jan Ullrich, Mario Cipollini, Ivan Basso sau Fabian Cancellara obținând victorii și cu ajutorul anvelopelor italienești. Mai jos este un clip video care conține mărturiile câtorva sportivi legate de această marcă și care cuprinde câteva imagini de arhivă prețioase.

Revenind la prima noutate Vittoria, aceasta este denumită Vittoria all-in-one Repair Kit (foto sus). Numele în sine îi trădează destinația, pachetul fiind compus dintr-un set de scule aflat într-o husă ce încape în suportul de bidon, 3 leviere, o cameră, două cartușe cu dioxid de carbon și o soluție anti-pană pentru baieuri. Nu s-a anunțat încă vreo dată oficială de lansare, însă a fost menționat că Vittoria all-in-one Repair Kit va face parte dintr-o ofertă limitată.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − 2 =