Acum citesti
Riders Club 2013 merge mai departe, cu ediția din Pădurea Cernica

Competiția Riders Club, programată pe 28 aprilie, în Pădurea Pantelimon/Cernica, se anunță una specială, atât datorită traseului, de un pitoresc impresionant, cât și de potecile cu grad variat de dificultate și de single-track-ul cu priveliște minunată pe marginea lacului Brănești.

riders_club

Pentru a putea participa într-o competiție din calendarul Riders Club, e nevoie de crearea unui cont gratuit de membru, pe www.ridersclub.ro, și apoi de inscrierea online pe pagina competitiei. Înscrierile în cea de-a doua competiție Riders Club – Cernica, 28 aprilie – rămân deschise până vineri, 26 aprilie, la orele 15:00. Taxa de participare este de 80 de lei până la respectiva dată, dar cei care vor să se înscrie în ziua evenimentului vor avea de achitat 100 de lei.

Pachetul de start va cuprinde număr de concurs, cip de cronometrare de unică folosință, baton Isostar, biscuiți Grand Papa și brioșă, voucher valoric 60 de lei oferit de Bike XCS și un voucher valoric de 400 de lei pentru înscrierea unei echipe de companie în Romanian Corporate Sports. În plus, vei beneficia de apă, băutură izotonică Isostar, fructe și dulciuri la start și la cele 3 puncte de alimentare, 7 puncte de asistență medicală oferită de Crucea Roșie pe traseu și la zona de start, spălare biciclete, comunicații de urgență prin Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență și participarea la tombolă. Ridicarea pachetelor de înscriere are loc la magazinul BUS Giant din str. Traian, nr 98 din Sectorul 3, Bucuresti (repere: Hala Traian, Rin Hotel, fostul Hotel Comfort), de miercuri până vineri (24-26 aprilie), în intervalul orar 17:00-20:00. Dacă dintr-un motiv anume nu puteți ajunge, le puteți ridica și la eveniment, începând cu orele 8:00, dar nu mai târziu de orele 10:00. Totodată, participanții trebuie să prezinte un act de identitate și să predea documentul de luare la cunoștință, completat și semnat. Ridicarea pachetului se face personal, nefiind permisă ridicarea de pachete pentru persoane care nu sunt prezente.

Mai puțin străbătută de pasionații sportului cu pedale, Pădurea Pantelimon/Cernica oferă o ieșire perfectă în natură, la doar câțiva kilometri de București, la Km 19 al autostrăzii către mare.  Pădurea are o varietate bogată de poteci cu grad de dificultate care alternează de la ușor la mediu. Traseul competiției de pe 28 aprilie străbate 28 de kilometri și are câteva priveliști minunate, mai ales cele de pe marginea lacului Brănești. Îmbinând porțiunile de drum cu single-track-urile tehnice de pe marginea lacului, concursul va oferi o experiență deosebită, atât pentru începători, cât și pentru avansați. Traseul va fi securizat în zona lacului cu plasă de siguranță,  va fi asistat de cel puțin 2 ATV-uri, iar plutonul de participanți va fi deschis și închis de câte un motociclist. Participanții vor fi asistați pe traseu de arbitri, aproximativ 60 de voluntari din partea Crucii Roșii, a Asociației Salvatorilor pentru Situații de Urgență, AIESEC și Brigada de voluntari. Traseul va avea un număr de 3 puncte de alimentare, din care unul la start, unul la Km 12 și unul la Km 22. Ca lucrurile să decurgă lin sâmbăta aceasta, organizatorii au pus la dispoziție de variante de acces la zona de start, una cu masina, pe autostrada A2, in dreptul kilometrului 19, și alta cu bicicleta, prin zona CP 1 din dreptul localitatii Cernica. Pornind de la Cora Pantelimon, sunt aproximativ 10 km de parcurs până la primul Check Point Riders Club, unde un voluntar vă v-a îndruma spre zona competiției de ciclism.

Diferenta de nivel: aprox. 20 m

Punct de plecare:  Parcare A2 (Km 19)

3 puncte de alimentare: la punctul de plecare si la Km 12 si 22

7 puncte de prim-ajutor: la punctul de plecare si la Km 4, 7, 12, 18, 22, 24

Accesare harta traseu

Programul evenimentului

11.00: Start nivelurile 1, 2, 3, 4 (start in valuri la diferenta de 10 minute)

11.30: Antrenament Kangoo Jumps (pentru insotitorii participantilor)

16.30: Festivitatea de premiere

Premii

Primii trei clasati in cadrul fiecarei categorii se vor bucura de premii care vor atinge o valoare totala de 5 000 de euro. In plus, concursul Riders Club de la Padurea Cernica ofera tuturor riderilor participanti sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc la TOMBOLA evenimentului. Pentru a intra in posesia premiului, riderii trebuie sa fie prezenti la extragerea din cadrul festivitatii de premiere si sa aiba asupra lor numarul de concurs si un act de identitate. Premiile oferite in cadrul tombolei sunt: 1 cadru de carbon compozit GIANT pro XTC in valoare de 7.000 lei, 1 pelerina de ploaie a echipei Skil, 1 Geanta voiaj,  3 pachete cu premii isostar (sapca, bidon, produse energizante).

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 2 =