Acum citesti
Ochelari de ciclism BBB Select

Încă de la început, BBB a avut ochelari de ciclism în gama sa de echipament sportiv. Ochelarii acestei firme au înglobat încă de atunci trăsături esențiale, precum lentile curbate conforme din punct de vedere oftalmologic care nu distorsionează imaginea sau lentile fotocromice. Cel mai nou sosit în linia de ochelari de ciclism a BBB este Select, despre care poți citi în rândurile de mai jos.

Modelul Select a plecat de la ideea de oferi o pereche de ochelari care să se muleze pe cerințele a cât mai multe preferințe a cicliștilor. Inițial, singura variantă a acestui model avea o singură pereche de lentile care oferea o mai bună perspectivă și protecție, dar și confort, prin brațele monturilor care nu presează tâmplele.

Pe urmă, Select a ajuns să aibă mai multe variante, datorită multiplelor culori ale lentilei și ale formei ramelor. De exemplu, lentilele BBB Photocromic sunt sensibile la condițiile de lumină din mediu. Dacă este întuneric, se deschid la culoare, iar dacă este o lumină foarte puternică, se închid la culoare. Limitele de sensibilitate la lumină variază între 85% și 17%.

În total, Select dispune de 3 culori de bază a ramelor (alb, negru și galben neon), 7 variante de lentile și 7 tipuri de protecții de cauciuc pentru tâmple. Prețul unui model de bază Select este de 79,95 de euro, a unei perechi de lentile suplimentare 19,95 euro și a unei protecții pentru tâmple suplimentară de 4,95 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × one =