Acum citesti
Noua bicicleta a lui Nino Schurter: Scott Spark RC 90 (2021)

Scott a prezentat noua bicicletă a lui Nino Schurter pentru sezonul competițional de anul acesta, Scott Spark RC 900, un full-suspension care mereu stârnește curiozitatea publicului. În 2020, Nino nu a reușit să cucerească titlul cu numărul 9, însă în 2021 toate oportunitățile sunt deschise. Complet noi, în echiparea bicicletei, sunt roțile Syncros Silverton SL, restul de componente fiind cunoscute deja de anul trecut.

Bicicleta arată senzațional, așa cum era de așteptat.
Schimbător Sram AXS, wireless
Transmisia Sram XX1 cu mult bling-bling

Spark RC 900 are un cadru din carbon HMX SL Custom, cu o cursă de 110mm susținută de un amortizor Rock Shox Nude RLC3, aceeași cursă fiind disponibilă și pentru furca Rock Shox SID Ultimate RD3 Black Box. În ceea ce privește anvelopele, cei de la Scott au rămas fideli mărcii Maxxis, așadar au instalat pe Spark un set de Maxxis Aspen 29×2.40, care rulează cu o presiune între 16.6 și 17.4 psi pe față și 18.1 – 18.9 psi pe spate. Roata de față este astfel mai moale pentru o aderență mai bună.

La nivel de frâne, pe bicicletă sunt instalate Sram Level Ultimate, iar în ceea ce privește transmisia – ei bine, nici nu se putea altfel, Sram XX1 AXS (Wireless) cu o foaie mare cu 38 de dinți și casetă în formatul 10-50. Ghidonul este special construit pentru Nino, vine cu pipă integrată și are o lățime de 680mm. Rise-ul negativ al pipei este imens, de -30 de grade!

via Scott

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × two =