Acum citesti
Raaw Jibb: pentru poteci dure, cu roți de 29 și suspensii medii

Raaw a lansat modelul Jibb și doar dacă arunci o privire peste acesta vei înțelege rapid că bicicleta poate fi descrisă în termeni precum hardcore, extrem și așa mai departe. Raaw știe că aspectul este cât se poate de important și completează perfect ideea unei biciclete, de aceea au preferat să lase cadrul în culoarea naturală a aluminiului, o mișcare ce scoate în evidență link-ul masiv, de culoare neagră. Dacă te gândești că bicicleta asta este dotată cu o suspensie de 135mm pe spate, parcă ai spune că poate mai mult de atât. Și sigur poate. La nivel de furcă, aceasta vine standard cu un Fox de 150mm, dar poate găzdui fără probleme și una de 160mm, degajând astfel și mai mult unghiul headtube-ului și ridicând un pic angrenajul.

Suspensia este clasică, de tip 4 bar, dar cu un pivot imens aflat deasupra BB-ului. În ceea ce privește geometria, headtube-ul este dispus la 65.5 grade, cu un seat tube amplasat la 77.5 grade și cu un chainstay scurt, de 440mm în dimensiunile S și M, de 445mm, în dimensiunea L și de 450mm în dimensiunea XL. Nu sunt mulți producători care concep cadrele cu un chainstay cu o lungime diferită în funcție de mărimea cadrului, ceea ce este de lăudat. Reach-ul măsoară 420mm în dimensiunea S și poate ajunge până la 495mm în dimensiunea XL.

Tehnologiile utilizate pentru construcția cadrului sunt din cele mai moderne și complexe, componentele acestuia fiind hidroformate, forjate și construite CNC, toate din aluminiu 6066 T6. RAAW menționează că utilizarea carbonului pentru acest cadru ar fi salvat aproximativ 500 de grame, însă au preferat aluminiul pentru rezistența mai mare la impact și durabilitate.

Cadrul poate fi cumpărat pentru 2.290 de euro, iar o bicicletă echipată complet va putea fi achiziționată în luna mai, cu un preț de 5.490 de euro.

via RAAW

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − 4 =