Acum citesti
Mișcare în Mamaia la “Cea mai mare oră de sport” și premii pentru cei mai convingători bloggeri

Vineri, 26 iulie 2013, și sâmbătă, 27 iulie, Dolce Sport organizează “Cea mai mare oră de sport”, eveniment dedicat mișcării în aer liber, parte a campaniei pro-sănătate “Mișcarea face bine”.

miscarea_face_bine

Evenimentul, organizat de Dolce Sport împreună SmartAtletic şi GetFit, va avea loc în Piațeta Perla din Mamaia în următoarele intervale orare: vineri, 26 iulie – orele 16.00-21.00 și sâmbătă, 27 iulie – orele 9.00 -21.00.

Încălzirea pentru cea de-a treia ediție a evenimentului a fost făcută la București, pe 6 iulie. „Se anunță a fi un weekend electrizant, cu multă mișcare. La București am mobilizat peste 1000 de persoane pentru avanpremiera evenimentului Cea mai mare oră de sport. La mare ne așteptăm ca un număr mult mai mare de telespectatori Dolce Sport și nu numai să renunțe la confortul șezlongului și să ni se alăture în acest efort de a le demonstra românilor că pot duce o viață mai sănătoasă dacă fac și sport”, a declarat Vlad Enăchescu, Director General Dolce Sport și susținător al campaniei pro-sănătate “Mișcarea face bine”.

La „Cea mai mare oră de sport” din Mamaia vor avea loc simultan, pe două scene, demonstraţii de aerobic, Kombat Jump, Circuit Training, Khai Bo, Fit Box, Functional Training, Kangoo Jumps, X Tempo, Super Jump, Steel Tonic, Fat Burning. La cele mai multe dintre clase vor fi prezentate discipline noi, care capătă adepți de la o lună la alta. Acestea vor fi susținute de instructori renumiţi (vezi agenda) alături de care participanţii pot învăţa mişcări de bază sau pot efectua exerciții intense.

Programul complet al evenimentui este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicată campaniei. “Mişcarea face bine” este o campanie pro-sănătate prin sport şi dietă corectă, demarată de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, în anul 2011.

Totodată, cei de la smartatletic pun și ei la cale un concurs propriu, tot în legătură cu mișcarea în aer liber. În perioada 22-28 iulie 2013. Ești invitat să scrii un articol pe blog care să-i convingă pe cititorii că… mișcarea face bine. Dacă îți surâde ideea lor, aruncă un ochi la această adresă, unde este disponibil regulamentul concursului, precum și premiile puse în joc.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 2 =